Anglada presentarà una querella contra Ignasi Mulleras com a còmplice en temptativa d'homicidi

L'ex-líder de PxC assegura que el regidor olotí estava al cas de la trama d'intent d'atemptat contra ell | Contactat per NacióLaGarrotxa, Ignasi Mulleras ha negat totes les acusacions

Andreu Oliveras / Elvira Vilardell / Pere Pratdesaba
18 de novembre del 2014
Actualitzat el 26 de novembre a les 17:21h

Ignasi Mulleras, al ple municipal del mes març passat. Foto: Martí Albesa


Josep Anglada acusa el portaveu de Plataforma per Catalunya a l'ajuntament d'Olot, Ignasi Mulleras, d'estar "al corrent dels plans que tenia el partit" contra el seu ex-líder. Aquests plans es refereixen a un complot que Anglada ha denunciat on assegura que l'actual regidor de PxC a Vic, Joan Carles Fuentes, i el secretari general del partit, Robert Hernando, volien provocar un accident de trànsit per apartar-lo de la cursa electoral.

Per aquest motiu Josep Anglada va presentar dijous una querella contra els dos responsables i avui ha declarat que als propers dies l'ampliarà també contra Ignasi Mulleras. Anglada diu tenir la gravació d'una conversa entre l'olotí i Francesc Bueno, qui havia de facilitar l'atemptat contra Anglada, on Mulleras defensa estar al corrent de tot.

En declaracions a NacióLaGarrotxa, Josep Anglada ha reconegut no saber "quina part d'implicació tenia el senyor Mulleras amb la trama" i sospita que hi estava involucrat en menor mesura que els altres dos líders del partit. Tot i així, Anglada vol que sigui un jutge qui dictamini quin era el rol d'Ignasi Mulleras.

Ignasi Mulleras: «és surrealista absolutament»

Aquest diari s'ha posat en contacte amb l'actual portaveu de PxC a Olot, qui ha qualificat de "surrealista absolutament" les acusacions d'Anglada. Ignasi Mulleras nega que existís tal trama contra l'ex-líder del partit, i defensa que ell personalment no en sabia res: "Pel que respecte a mi em sona a música celestial".

Ignasi Mulleras ha volgut deixar clar que ell a dia d'avui no ha estat denunciat i té seriosos dubtes que el jutge admeti a tràmit les acusacions de Josep Anglada. Segons el portaveu de Plataforma per Catalunya a Olot, tot es deu a una revenja contra els qui van votar per unanimitat expulsar Anglada del partit: "Aquest senyor políticament no té res a fer i el que vol és fastiguejar els 16 membres que el vam fer fora del partit".

Josep Anglada: [A Mulleras] «Li tenia apreci com un germà»

Josep Anglada ha explicat a NacióLaGarrotxa que fa dos dies Ignasi Mulleras li va enviar un missatge de text assegurant-li que ell mai participaria en un atemptat contra la seva persona. A Anglada el va sorprendre ja que diu que feia mesos que Mulleras no li responia els missatges que ell li enviava, tot i que feia trenta anys que es coneixien i, en paraules de Josep Anglada, "li tenia un apreci com un germà".
 

Tota la informació de la querella de Josep Anglada a Osona.com

Que sembli un accident...detalls del presumpte pla per atemptar contra Josep Anglada

Querella íntegra 


Josep Anglada explicant que ampliarà la querella contra Ignasi Mulleras en roda de premsa a Vic. Foto: Adrià Costa

Arxivat a