Així ha quedat el Molí d'en Climent després de les reformes

L'Agrupament Escolta guanya una sala polivalent al segon pis, que destinarà a tota mena d'activitats | Les obres van començar al juliol amb un camp de treball amb joves catalans

La sala polivalent del Molí d'en Climent que s'ha reformat aquest estiu
La sala polivalent del Molí d'en Climent que s'ha reformat aquest estiu | Martí Albesa
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
05 de novembre del 2014
Actualitzat a les 17:57h

La sala polivalent del Molí d'en Climent que s'ha reformat aquest estiu. Foto: Martí Albesa


Ja ha acabat la primera fase de les obres de remodelació del Molí d'en Climent. Aquest juliol, un camp de treball va començar a adequar el segon pis de l'edifici. Un cop els 24 joves vinguts d'arreu de Catalunya van marxar, els escoltes d'Olot van continuar els treballs de millora, que han acabat fa pocs dies.

Han hagut de netejar, posar parquet, pintar i canviar les finestres. L'esforç, però, s'ha vist recompensat. L'entitat guanya una nova sala al segon pis del molí que servirà per a tota mena d'activitats. Tenen previst utilitzar-la els dies que plogui i no puguin sortir l'aire lliure, també la volen cedir a totes aquelles entitats d'Olot que necessitin fer ús d'aquest espai i serà el lloc on s'allotjaran els caus de Catalunya que vinguin a la Garrotxa d'excursió.

Dissabte a la tarda, festa d'inauguració

La inauguració oficial de l'equipament serà aquest dissabte a 2/4 de 5 de la tarda. L'Agrupament d'Escoltes i Guies Nostra Dona del Tura d'Olot convida a tots aquells que han fet possible les obres perquè vegin el resultat final. Per això esperen la presència dels qui van fer alguna aportació a les guardioles instal·lades als comerços de la ciutat, dels qui van col·laborar a la campanya de micromecenatge que va recollir 2.480 euros i dels escoltes i ex-escoltes que en algun moment han passat pel cau.

El molí és un edifici del segle XVIII, de titularitat municipal. Fins aquest estiu, el segon pis estava tancat per risc d'esfondrament. Això també afectava a algunes habitacions de la primera planta que es trobaven tancades pel mal estat del seu sostre. Ara la imatge és una altra completament diferent. Queda per una segona fase arreglar la planta baixa on es troben les peces del molí, que s'utilitzaven 300 anys enrere.
 

Una de les sales del primer pis del molí que s'han pintat i arreglat. Foto: Martí Albesa

Arxivat a