Concert a Olot d'un dels millors pianistes del món

Mateusz Borowiak, guanyador del concurs Maria Canals al 2011, interpretarà peces del pare Antoni Soler

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
29 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:51h
990_1414572518_mateusz
990_1414572518_mateusz
Olot podrà escoltar la música composada pel pare Antoni Soler de la mà d'un dels millors pianistes del món. Mateusz Borowiak, guanyador del prestigiós concurs internacional de piano Maria Canals l'any 2011 entre molts altres premis del sector, oferirà un concert dissabte a les vuit del vespre al Teatre Principal d'Olot.

La seva visita a la capital de la Garrotxa és possible gràcies a un conveni entre l'ajuntament i els organitzadors del concurs Maria Canals. Cada any el guanyador d'una de les edicions ve a la ciutat i enregistra un disc amb algunes de les obres d'aquest olotí il·lustre. El disc estarà disponible al teatre per tots aquells que en vulguin adquirir una còpia.

Un piano al carrer i cinc cèntims del Pare Antoni Soler

A més, el dia de Tots Sants entre 2/4 de 4 de la tarda i 2/4 de 7 davant les escales de Sant Esteve, s'hi instal·larà un piano disponible per a tots aquells que el vulguin tocar. Els qui s'hi atreveixin rebran una entrada gratuïta pel concert.

També el dia 1 de novembre a la tarda, Enrique Igoa parlarà de la figura i l'obra d'Antoni Soler, un dels 18 olotins il·lustres. Serà a 2/4 de set del vespre al saló de descans del Teatre Principal d'Olot.

Arxivat a