Tota la programació de les Fires de Girona 2014

La ciutat ha programat més de 200 activitats del 24 d’octubre al 2 de novembre

Redacció
11 d'octubre del 2014
576_1412953529_detall_cartell
576_1412953529_detall_cartell
Més de 200 activitats conformen la programació de les Fires de Sant Narcís 2014, que se celebraran del 24 d'octubre al 2 de novembre. La llista de grups musicals dels 10 dies de festa major l'encapçala Txarango, que tocarà la nit del dissabte 1 de novembre a l'escenari de la Copa en un concert gratuït. Les nits a barraques començaran el divendres 24 amb Chambao i continuaran amb Hotel Cochambre i Pungle Lions, entre altres.

A l'Auditori, al llarg dels dies de Fires es podrà escoltar Sílvia Pérez Cruz, Love of Lesbian, Niña Pastori i Patricia Petibon. Altres grups que tocaran en alguns dels escenaris de la ciutat són Sanjosex, Joan Colomo i l'Orquestra Maravella.

Un mapping i una cercavila de gran format

Fora de la programació musical, una de les novetats d'aquest any és un mapping creat per Domènec Fita que es projectarà a la façana de la Catedral. Es podrà veure el divendres 31 d'octubre de vuit del vespre a les 11 de la nit i porta per titol 300 anys Estel-Cat.

L'espectacle La bella i les bèsties, de la companyia Carros de Foc, que es farà el 29 d'octubre, també serà un pol d'atracció de les Fires d’enguany amb una cercavila de gran format que recorrerà un tram de la Gran Via de Jaume I, un carrer fins ara inèdit com a escenari de les activitats festives.

A la Copa, també hi haurà activitats diürnes

Altres novetats d'aquesta edició seran la gimcana popular a la plaça de Miquel de Palol o la gran parada de bandes musicals, que acabarà amb un concert conjunt a la plaça de Sant Feliu. Aquest any també es recuperarà l’esplanada de La Copa per fer-hi activitats diürnes i s’hi han programat activitats diverses, com un circuit d’aventura o els concerts per a públic familiar a l’Espai Copeta, que ja s’havien fet en els dos anys anteriors.

Per la tinenta d'alcalde i regidora d'Ocupació i Empresa, Marta Madrenas, les Fires de Sant Narcís d'aquest any aposten per sortir més al carrer: "Les Fires d'aquest any s'acosten molt al model ideal de com creiem que haurien de ser: properes al carrer i als barris i més participatives".
 

Programa complet de les Fires de Sant Narcís 2014