Olot acull el cicle de tardor de cinema infantil en català CINC

32 municipis projectaran 27 pel·lícules en 143 sessions

J.P./ACN
10 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 8:59h
Aquest cap de setmana començaran les sessions del cicle de tardor de cinema infantil en català CINC, organitzat pel Departament de Cultura amb la voluntat de potenciar l'hàbit de veure pel·lícules en català gràcies a una política de preus baixos i a una oferta que arriba a tot el territori. El programa del CINC es divideix en dos períodes: la tardor i la primavera. En l'actual estació el cicle arribarà a 32 municipis que acolliran 143 sessions de cinema en les quals es podran veure 27 pel·lícules. Els films més projectats seran 'Operació Cacauet', 'Campaneta, fades i pirates', 'Avions 2: equip de rescat', 'L'Abella Maia', 'Com ensinistrar un drac 2' i 'Les noves aventures de la caputxeta vermella'.

L'objectiu del CINC és fer créixer l'oferta de cinema infantil en català existent al mercat i potenciar l'hàbit de veure pel·lícules en català, gràcies a una programació atractiva, una política de preus baixos i una oferta que arriba a tot el territori.

El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, ha impulsat aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

En aquesta edició el CINC es programarà a 32 localitats: Agramunt, Argentona, Badalona, Barcelona, Bellpuig, Blanes, Cambrils, Cerdanyola del Vallès, el Vendrell, Figueres, Girona, Granollers, la Seu d'Urgell, l'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Mequinensa, Montblanc, Olot, Platja d'Aro, Ripoll, Roquetes, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Celoni, Sant Cugat, Tamarit de Llitera, Tarragona, Tàrrega, Tremp, Vielha, Vilafranca del Penedès i Vila-Seca.

El cicle de tardor projectarà 27 pel·lícules diferents de cinema infantil en català, en 143 sessions. Els films més projectats seran 'Operació Cacauet' (23 sessions), 'Campaneta, fades i pirates' (20 sessions), 'Avions 2: equip de rescat' (20 sessions),' L'Abella Maia' (18 sessions), 'Com ensinistrar un drac 2' (19 sessions) i 'Les noves aventures de la caputxeta vermella' (9 sessions).
Arxivat a