L'Olot acaba perdent 3-1 contra l'Olímpic de Xàtiva

Els garrotxins marquen el primer gol, però en 2 minuts els valencians capgiren el marcador

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
06 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:35h

Equip titular de la UE Olot contra l'Olímpic de Xàtiva. Foto: UE Olot

La Unió Espotiva Olot havia començat bé i al minut 40 Carlos Martínez s'avançava al marcador. El partit contra l'Olímpic de Xàtiva arribava al descans amb un 0 a 1 a favor dels nois d'Arnau Sala i, atenent al joc de la primera part, semblava que seria el dia de l'Olot.

La segona meitat, però, arrencava de la pitjor manera possible. Al minut 49, Àlex Cortell encerta amb el cap el gol de l'empat. Dos minuts més tard, sense temps de refer-se, els valencians tornen a encertar sota els pals. Valiente, al minut 51, fa el gol del 2 a 1. L'Olot no s'ho poda creure. Havia passat de guanyar un partit en què dominava la situació a perdre, sense pràcticament pestanyejar. El joc es complicava pels garrotxins. Pedro Eugenio Muñoz expulsava Germán amb vermella directa i aprofitant la superioritat numèrica, Vaquero marcava de penal el 3 a 1 pel Xàtiva.

Vist el panorama, la Unió Esportiva Olot va ser incapaç de reaccionar. L'equip grana necessita urgentment una victòria ja que només ha sumat 6 punts, dels 21 possibles. Ara mateix es troba a la part baixa de la taula. L'Olot ocupa la 18a posició d'un total de 20. Toca que l'equip comenci a encadenar victòries per sortir de la zona de descens. Diumenge a les 12 del migdia a l'Estadi Municipal ho intentarà contra l'Elx B.