1 de 10

Dissabte, Marató de Massatges en benefici d'Integra

Els diners recollits serviran per fiançar la teràpia amb cavalls

per Redacció NacióLaGarrotxa.cat, 2 d'octubre de 2014 a les 09:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dissabte, Olot viu una nova edició de la Marató de Massatges en benefici de l'associació Integra. De 10 del matí a 8 del vespre a la zona de consultes externes de l'Hospital Sant Jaume fisioterapeutes voluntaris faran massatges de 15 minuts per un preu de 10 euros.
Tots els diners recollits es destinaran íntegrament al finançament de la teràpia amb cavalls que a les persones amb discapacitats els serveix per tenir consciència del cos, millorar l'autoestima i augmentar la responsabilitat.

Ja fa vuit anys que l'entitat organitza aquesta marató per recollir fons per la teràpia amb els cavalls. Els experts asseguren que el contacte amb aquests animals fa millorar tant físicament com psíquica a les persones amb discapacitats. Als usuaris els millora la coordinació i els augmenta la capacitat de percebre estímuls. Activitats com raspallar el cavall o aguantar l'equilibri al seu damunt són algunes de les que duu a terme regularment Integra.

 

Participació