Els veïns de Sant Miquel decidiran a què destinar l'edifici de Llar d'infants

Aquest és el segon curs que està tancada ja que no s'ha arribat al mínim d'alumnes preinscrits

Andreu Oliveras
27 de setembre del 2014
Actualitzat el 05 d'octubre a les 19:05h

Pati de la llar d'infants de Sant Miquel, actualment tancada. Foto: Andreu Oliveras


Els veïns del barri de Sant Miquel decidiran a què dedicar l'edifici de la Llar d'Infants del barri, tancada des de fa un any. L'ajuntament havia dit que si s'arribaven a 22 preinscripcions al centre i a un total de 225 entre les quatre llars es tornaria a obrir. Passat aquest període, però, només 4 persones van demanar plaça al centre i el total a les llars municipals és de 150 infants.

A partir d'ara, dins el projecte Suma-t'hi, pensat per redissenyar el barri, es decidirà en què es transforma aquest edifici municipal. Seran els veïns qui juntament amb els tècnics aportaran nous usos a l'equipament.

9.238 estudiants a Olot entre tota l'oferta formativa

Entre les escoles bressols i les escoles d'adults, passant per totes les altres ofertes formatives, inclosos els cursos d'idiomes, de música i d'expressió artística, aquest curs a Olot hi estudien 9.238 persones. Es tracta d'unes xifres molt similar a la dels altres anys. La regidora d'ensenyament, Núria Fité, destaca que "aquest és el primer curs on els canvis han estat pràcticament inexistents i les plantilles s'han mantingut". Per això, assegura que des del primer dia tots els centres han funcionat a ple rendiment.
 

Els alumnes de l'Escola Pia d'Olot, arribant al primer dia de classe. Foto: Martí Albesa

Arxivat a