Els veïns de Sant Miquel decidiran a què destinar l'edifici de Llar d'infants

Aquest és el segon curs que està tancada ja que no s'ha arribat al mínim d'alumnes preinscrits

per Andreu Oliveras , Olot, 27 de setembre de 2014 a les 06:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Pati de la llar d'infants de Sant Miquel, actualment tancada. Foto: Andreu Oliveras


Els veïns del barri de Sant Miquel decidiran a què dedicar l'edifici de la Llar d'Infants del barri, tancada des de fa un any. L'ajuntament havia dit que si s'arribaven a 22 preinscripcions al centre i a un total de 225 entre les quatre llars es tornaria a obrir. Passat aquest període, però, només 4 persones van demanar plaça al centre i el total a les llars municipals és de 150 infants.


A partir d'ara, dins el projecte Suma-t'hi, pensat per redissenyar el barri, es decidirà en què es transforma aquest edifici municipal. Seran els veïns qui juntament amb els tècnics aportaran nous usos a l'equipament.

9.238 estudiants a Olot entre tota l'oferta formativa


Entre les escoles bressols i les escoles d'adults, passant per totes les altres ofertes formatives, inclosos els cursos d'idiomes, de música i d'expressió artística, aquest curs a Olot hi estudien 9.238 persones. Es tracta d'unes xifres molt similar a la dels altres anys. La regidora d'ensenyament, Núria Fité, destaca que "aquest és el primer curs on els canvis han estat pràcticament inexistents i les plantilles s'han mantingut". Per això, assegura que des del primer dia tots els centres han funcionat a ple rendiment.
 

Els alumnes de l'Escola Pia d'Olot, arribant al primer dia de classe. Foto: Martí Albesa

 

Participació