El Passeig de la Muralla tindrà una nova càmera de seguretat

Costa 13.100 euros i s'afegeix a les altres quatre que ja funcionen al centre d'Olot

per Andreu Oliveras , Olot, 26 de setembre de 2014 a les 09:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'equip de govern de CiU, al ple, amb el regidor Josep Gelis a un extrem. Foto: Martí Albesa


L'ajuntament d'Olot instal·larà una nova càmera de seguretat al passeig de la Muralla. El ple municipal d'aquest dijous ho ha aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern de CiU i el Partit Popular. Posar la nova càmera val 13.100 euros, un preu que asseguren que és només el de l'aparell ja que es podrà aprofitar el cablejat de la que hi ha instal·lada a la plaça del Carme per tal d'enviar les imatges a la Policia Municipal.


El regidor de seguretat, Josep Gelis, explica que s'afegeix una cinquena càmera al centre d'Olot ja que "el passeig de la Muralla és un punt conflictiu de la ciutat". A més, Gelis assegura que l'experiència amb les altres quatre càmeres que des de fa un any ja funcionen els facilita molt la feina ja que els permet tenir un millor control del centre. Actualment n'hi ha instal·lades a la plaça Rector Ferrer, a la plaça Major, a la plaça del Carme i al carrer de Sant Rafel. Josep Gelis ha deixat clar que aquesta serà l'última que instal·laran al llarg d'aquest mandat que s'acaba al mes de maig.
 

 

Participació