Albert Bramon s'incorpora a l'executiva gironina del PSC

La nova direcció és molt més fidel a Juli Fernández

Redacció
25 de setembre del 2014
Actualitzat a les 16:02h

El primer secretari de l’Agrupació Olot-la Garrotxa del PSC, Albert Bramon, s'incorpora com a vocal a la nova executiva del partit a les comarques de Girona. Bramon ocupa el lloc que fins ara ocupava el portaveu a l'ajuntament d'Olot, Josep Guix. El canvi de dirigents arriba després de la crisi viscuda els darrers mesos amb la progressiva dimissió de la meitat dels seus membres a causa del posicionament respecte el procés sobiranista. La nova executiva ja no inclou els crítics –el 2012 se'n fa fer una d'unitat després d'un congrés on pràcticament van empatar les dues candidatures- i és molt més fidel al secretari general Juli Fernàndez i, per tant, a la direcció nacional.

A més de Bramon i Fernández, la nova direcció està formada per l'alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, com a viceprimera secretària i de l’alcalde de l’Escala, Estanislau Puig, com a secretari de relacions institucionals i portaveu del partit. Les noves incorporacions són Óscar Aparicio, cap de llista de la Bisbal, com a nou secretari de Política Municipal; Maurici Jiménez, candidat a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, com a secretari d’Acció Política i Acció Sectorial; Joan Quer com a secretari de Ciutadania i Societat; Manel Roqueta, regidor i candidat a Santa Coloma de Farners, com a secretari de Política Mediambiental i Habitatge; Dolors Hernández com a secretrària d’Ocupació i Treball; i de la candidata a Roses, Olga Simarro, i el primer secretari de Lloret, Francisco Pastor, com a vocals.

També continuen a l'executiva l’alcaldessa de Vilafant i secretària de coordinació territorial, Consol Cantenys; l'alcalde d’Ullà, Josep López; el de Sils, Martí Nogué; el de Blanes, Josep Marigó, que es manté com a president del consell de federació; el de Camprodon, Esteve Pujol, com a secretari d'Implantació i Finances i el de Torroella de Fluvià, Pere Moradell. El PSC considera que la seva presència reforça l’esperit municipalista del partit i asseguren que la nova executiva “obre la porta a recompondre la unitat de totes aquelles persones que s'han apartat del projecte socialista per discrepàncies amb la direcció”.
Arxivat a