Diumenge, IV edició de la marxa cicloturista 100% Tondo

Un recorregut de 68km i un altre de 116km sortiran de Sant Joan per recordar al ciclista català desaparegut

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
15 de setembre del 2014
Presentació de la Marxa Tondo a la premsa. Foto: Aj. Sant Joan Les Fonts

La marxa cicloturista 100% Tondo ja ha arribat a la quarta edició. La sortida serà el proper diumenge 21 de setembre a les 9 del matí a Sant Joan les Fonts. Com ja va essent tradicional la prova tindrà dos recorreguts: un de curt de 68 quilòmetres, amb sortida i arribada al municipi garrotxí, i un altre de 116km, amb la línia de meta a l'estació de Vallter2000. Els dos traçats passaran per alguns dels escenaris habituals en el dia a dia de Tondo. Així, la volta curta arribarà fins a l'estany de Banyoles i la vila de Santa Pau i la llarga, al Capsacosta.

L'objectiu de la marxa organitzada pel Club Ciclista Olot i els amics d'en Xavi Tondo és recordar al ciclista professional resident a la Garrotxa, que va morir al maig del 2011. A la prova cicloturística també hi participaran alguns ciclistes professionals que van conèixer a Tondo. Poder compartir carretera amb ells és un al·licient més per a tots aquells amateurs que la vulguin córrer. Tots els participants rebran com a obsequi un parafang per la bicicleta i un casquet tèrmic pel ciclista.