Dissabtes musicals, aquest mes a l'Orfeó

L'entitat acull cinc concerts de grups olotins, la majoria formats per joves

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
26 d'agost del 2014
L'Orfeó Popular Olotí organitza un cicle de música garrotxina sota el títol Escenari Obert. Tindrà lloc els dissabtes 13, 20 i 27 de setembre. En total, es programen cinc propostes musicals diferents, la majoria de les quals interpretades per grups de joves locals. Totes les actuacions seran gratuïtes.

Dissabte 13, a dos quarts de 10 de la nit, tindrà lloc el concert de Semicorxeres. Un concert breu del grup format per Teia vallès, Arnau Grabolosa i Àstrid Belastegui. Mitja hora més tard, a les 10, Ferran Morando interpretarà un repertori musical amb la seva guitarra. La setmana següent, el 20 de setembre, la música començarà a dos quarts de 10 amb Sixt & Hout, un grup format per Albert Aguilera, Roc Faixedas, Lluc Faixedas, Narcís Franch i Pol Bagués.

Finalment, el dissabte 27 de setembre s'han programat dues noves actuacions. La primera, a dos quarts de 10 de la nit, anirà a càrrec de Claudio Suzin, un prestigiós pianista que actualment és professor al Conservatori del Liceu de Barcelona. Mitja hora més tard, agafaran el relleu el grup jovenil E-Skerdats, format per Anna Serra, Lluc Zarza, Nil Palomé, Abel Colomer i Marc Domínguez.
Arxivat a