El Ball de l'Hora celebrarà el 25è aniversari aquestes Festes del Tura

La penya WekeWeke retrà tribut aquest any a les 24 anteriors edicions de la festa | La Norantada torna dissabte al Firal amb Toni Peret com a convidat

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
21 d'agost del 2014
Quan falten 15 dies per l'inici de les Festes del Tura 2014, la penya WekeWeke ha presentat el seu programa d'actes. El grup de joves seran un any més els encarregats d'organitzar el Ball de l'Hora i La Norantada, dues de les activitats nocturnes que apleguen més participants.

Els WekeWekes volen celebrar com es mereix el 25è aniversari del Ball de l'Hora. Ho faran amb un ball compost per cançons de cadascuna de les darreres 24 edicions. Volen que siguin 60 minuts d'un viatge en el temps per l'últim quart de segle de les Festes del Tura. L'acte el va crear l'AOAPIX i des de fa cinc anys l'organitza la Penya WekeWeke. El ball començarà el dilluns 8 de setembre al voltant de dos quarts de tres de la matinada, tan bon punt hagi acabat la Turinada. DJ Kram ha estat un cop més l'encarregat d'elaborar la selecció de músiques.

L'activitat nocturna d'aquest grup de joves, però, començarà el dissabte dia 6 a dos quarts de dotze de la nit amb La Norantada. La Festa que recorda la música que sonaven a la dècada dels 90 als bars d'Olot torna al Firal. És el sisè cop que es duu a terme i anirà, com sempre, acompanyada de la ja tradicional Xindriada. Aquest cop els WekeWeke han convidat Toni Peret, autor dels recopilatoris IbizaMix, Màquina Total, MaxMix i MegaMixos. Peret punxarà conjuntament amb DJKram la música que sonarà al llarg de les quatre hores de Norantada.

Arxivat a