L'Olot es classifica per la següent fase de la Copa Catalunya

L'equip garrotxí va guanyar el Vilassar de Mar per 1-2

Iris Estrada
11 d'agost del 2014
Partit de la UE Olot contra el Vilassar de Mar Foto: UE Olot

La UE Olot ha tancat un cap de setmana carregat de partits amb una victòria que li permet passar a la següent fase de la Copa Catalunya. El diumenge l’Olot es va enfrontar contra el Vilassar de Mar i el va guanyar per 1 gol a 2.

A la primera part el Vilassar es va avançar al marcador amb un gol d’Urbano, però l’Olot només va necessitar tres minuts a la segona part per remuntar el parit. Coro va marcar al minut 69' i Carlos Martínez va transformar un penal al minut 72'. La propera ronda de la Copa Catalunya es jugarà a Badalona, on l’equip va aconseguir eliminar al Martinenc als penals.
 
També cal recordar que el dissabte a les 7 es va jugar el partit per la tercera posició del Torneig de l’Estany. L’Olot va guanyar el Banyoles amb un equip ple de jugadors del futbol base. Sis juvenils van sortir en l’onze titular i en van acabar participant nou.
 
Només es va necessitar un gol de Lluc Ruscalleda per tombar els amfitrions del torneig. Durant la segona part els d’Arnau Sala van abaixar el ritme i els banyolins van tenir més opcions, que Gianni va aconseguir evitar. Allal, l’únic cadet convocat amb el primer equip, va gaudir d’un parell d’ocasions clares i fins i tot va provar de sorprendre al porter amb una vaselina.
 
L'equip garrotxí ha jugat quatre partits en quatre dies. Els altres partits disputats van ser els del Torneig de l'Estany contra el Girona B on va caure eliminat de la final i l'amistós que va jugar contra el Barça B

 
Partit entre la UE Olot i el Barça B, aquest divendres Foto: Martí Albesa