Victòria de la UE Olot contra el Barça B

Rojas va marcar l'únic gol del partit al minut 37'

Iris Estrada
10 d'agost del 2014
Partit entre la UE Olot i el Barça B Foto: Martí Albesa

La Unió Esportiva Olot va guanyar el filial barcelonista en un partit amistós que va acabar amb 1-0 al marcador. El Barça B va mostrar una defensa sòlida que va posar difícil als d’Olot poder trobar espais. El gol el va protagonitzar Rojas al minut 37', que després d’un xut de Carlos que va sortir per la línia de córner, va rematar de cap una magnífica centrada de David López.

L’entrenador de l’Olot, Arnau Sala, va donar entrada a Argi, Uri, Òscar Sielva, Hèctor, Enric, Màrquez, Musa, Lluc i el nou segon porter, Gianni , a la segona part. Aquesta va tenir menys intensitat i els blaugranes van dominar el joc. Adama va crear algunes ocasions de perill però Gianni va aconseguir defensar la porteria de l’equip local.

Abans de l’inici del partit es va fer un homenatge a Roger Vidal i Albert Serra, que van rebre un calorós aplaudiment al mig del camp per part de l’afició olotina, a més d’una samarreta amb els seus dorsals. Ambdós jugadors són història de la UE Olot, ja que amb ells l’equip garrotxí va aconseguir l’ascens a la categoria de bronze.