Joan Llensa opta als VI Premis Ictineu 2014

L'escriptor santjoanenc ha estat nominat per la seva obra «Jo escriuré»

Irene Giménez Vinyet
06 d'agost del 2014
Els Premis Ictineu són els guardons que cada any atorguen els lectors a les millors obres fantàstiques escrites o traduïdes al català l'any anterior. Aquest 2014 se celebra la sisena edició dels premis i es coneixeran els guanyadors a finals de novembre.
 
Hi ha diferents categories com la millor novel·la original en català, el millor relat original en català, la millor novel·la traduïda al català o el millor relat traduït al català.
 
Enguany ha estat nominat el santjoanenc Joan Llensa dins de la categoria de millor conte fantàstic escrit en català amb la novel·la “Jo escriuré”, de l' editorial Otros Mundos . La història, ambientada a Olot, explica una de les maneres d'acabar el món, on l'autor, narra les primeres hores de la fi del món d'uns joves de la zona.

Els lectors poden votar públicament per escollir la millor   novel·la o relat de cada categoria fins a finals d'agost. A partir d'aquí, sortiran cinc finalistes de cada grup, i un jurat professional format per membres de les Ter-Cat, de la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia i d'altres entitats convidades, exerciran el seu vot per decidir-ne els millors. Al novembre sabrem quins escriptors han estat guardonats.