«Viu l'estiu a Sant Feliu» porta activitats pel cap de setmana

Sant Feliu de Pallerols organitza balls, concerts i espectacles

Iris Estrada
06 d'agost del 2014
Durant els caps de setmana d'estiu, Sant Feliu de Pallerols celebra una sèrie d'actes i activitats sota el títol "Viu l'Estiu a Sant Feliu". Aquest cap de setmana i el vinent es podrà gaudir de diversos espectacles i actuacions. 
 
Entre les activitats cal destacar la visita teatralitzada al Molí de la Conqueta a càrrec d’Educ’art, que es farà aquest dijous dia 7 a les set de la tarda. El dia 8 a la plaça El Firal es farà ball amb el grup Sharazan. L'endemà, a la mateixa plaça, Toni Subirana celebrarà un concert a les 10 del vespre i per tancar la setmana, el diumenge a partir de les set de la tarda hi haurà una festa dedicada a la Frater amb un concert a càrrec del grup Pols a la plaça El Firal.
 
"Viu l’Estiu" es reprendrà el dijous dia 14 amb una Visita Teatralitzada a càrrec d’Educ’art, que també inclourà el berenar. El divendres a la plaça El Firal es tornarà a fer ball, aquesta vegada amb el grup Generació 3. De cara el dissabte, des de les onze fins a la una del migdia a la plaça El Firal hi haurà la Festa Maghbes, on els interessats podran divertir-se amb unes Mini-Olimpíades Sahrauís. Més tard, a les deu del vespre, es farà una Cantada d’Havaneres a càrrec de Voramar. Finalment, el diumenge a les sis de la tarda es celebrarà un espectacle infantil a càrrec del pallasso Perruquí al parc del Mas Rostoll.
 
Programa d'actes del 7 al 10 d'agost (PDF)
Programa d'actes del 14 al 17 d'agost (PDF)