Dos actors garrotxins, dins el repartiment d'un nou musical català

«Per Sobre de Totes les Coses» està en cartell aquest estiu al Teatre Gaudí de Barcelona, amb Marc Andurell i Anna Lagares sobre l'escenari

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
16 de juliol del 2014
Marc Andurell i Anna Lagares són dos de la vintena d'actors que conformen el repartiment de Per Sobre de Totes les Coses, el musical de temàtica homosexual que s'estrena avui al teatre Gaudí de Barcelona. Representat per primer cop l'any 2000 a Los Angeles, arriba per primera vegada a Barcelona després de triomfar als Estats Units i al Regne Unit.

Els dos intèrprets garrotxins interpreten a l'Alan i la Tanya, dos dels estudiants internats en una escola catòlica l'any 1991. L'obra explica una relació d'amor gai entre dos adolescents, en un entorn on la moral hi té un pes important. Es tracta d'una lluita de dos joves que busquen el seu lloc en el món, superant problemes d'identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.

Tot i que fa alguns dies que fan funcions prèvies amb públic a la platea, l'estrena oficial és avui i l'obra té previst estar en cartell al llarg de l'estiu. Dirigida per Daniel Anglès, l'intèrpret català ha adaptat la versió que en el seu moment van fer Jon Hartmere i Damon Intrabartolo.

Marc Andurell és nascut a Barcelona, però la seva família es va traslladar a viure a Riudaura quan ell era un adolescent. Actualment està acabant l'últim curs a l'Institut del Teatre i puja a la Garrotxa sempre que la feina i els estudis li ho permeten. L'olotina Anna Lagares està fent el primer curs a l'escola de teatre musical Aules de Barcelona.

Marc Andurell i Anna Lagares en una imatge promocional del musical. Foto: Per Sobre de Totes les Coses
Arxivat a