Els Mossos disparen trets a l'aire a Olot en un cas de violència de gènere

Un home amenaçava amb un ganivet la seva parella que volia deixar-lo

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
13 de juliol del 2014
Actualitzat el 07 de març del 2016 a les 18:06h
Bloc de pisos d'Olot on els Mossos han disparat trets. Foto: Andreu Oliveras

La separació d'una parella d'Olot ha acabat amb els Mossos disparant trets a l'aire i un home detingut acusat de violència de gènere, segons han confirmat fonts de la policia a aquest diari. Els fets han passat diumenge al voltant de les vuit del vespre, al segon pis del número 6 del carrer de Josep Maria Folch i Torres de la capital garrotxina, a tocar del vial Sant Jordi, tal com els ha avançat NacióLaGarrotxa.

Una noia d'uns 26 anys, de nacionalitat espanyola, anava al pis que fins fa poc compartia amb la seva parella. Ho feia acompanyada dels Mossos d'Esquadra i d'un amic seu per recollir les seves partinences. En veure-la entrar, el seu company, un home de nacionalitat índia, la va amenaçar amb un ganivet. La noia es va posar a cridar al balcó demanant auxili. L'amic va fugir corrent escales avall perseguit per l'agressor amb un ganivet de grans dimensions. Els agents de la policia es van posar a perseguir l'home i disparar trets a l'aire per dissuadir l'atacant. Segons ha pogut saber aquest diari, una de les bales va entrar a la cuina d'un dels habitatges veïns.

La noia i l'amic van ser traslladats a l'hospital per ferides lleus al braç causades pel ganivet i els Mossos s'han endut detingut al presumpte agressor a qui acusen d'un delicte de violència de gènere. Els veïns han escoltat perfectament els trets tot i que molts d'ells no sabien exactament què estava passant.
Arxivat a