Després de la ruta de les tapes arriba: La Ruta de les Tòniques

L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa proposa un recorregut per 22 bars de la comarca on es podran degustar combinats a base de tònica | El GinTour està en funcionament fins el 27 de juliol

Andreu Oliveras
12 de juliol del 2014
Presentació del primer GinTour a la Garrotxa. Foto: Andreu Oliveras

Després de l'èxit de la Ruta de les Tapes el passat mes de juny, arriba a la comarca el GinTour: una ruta per 22 bars de la comarca on degustar combinats a base de tònica. La campanya, impulsada per l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, ja està en marxa i durarà fins el 27 de juliol.

Els participants que segellin les tres consumicions en alguns dels establiments adherits, poden participar en el sorteig d'un àpat per a dues persones al restaurant Ca l'Enric, 10 degustacions privades per a deu persones amb un cocteler professional i 6 packs de 24 tòniques i 6 conjunts de sis copes de gintònic.

Per participar de la iniciativa no és necessari que es combini la tònica amb ginebra o amb algun altre producte alchòlic. També es pot prendre sola, com a refresc. Cada establiment proposarà el seu millor combinat, però és el client qui té l'última paraula sobre com vol beure's la tònica. Els participants, a més, podran votar quina ha estat la millor proposta.

Potenciar que la gent surti al carrer i es desplaci cap als bars

Pel representant de l'empresa Schweppes Xevi Buch un dels objectius és "ajudar al barista, hoteler o restaurador que es facin coses que activin la societat". Un altre, segons la tècnica de l'Associació d'Hostalatge, Neus Giménez, és "fer que la gent surti al carrer".

Olot és una de les deu poblacions catalanes que aquest any s'han sumat a la iniciativa del GinTour. La capital garrotxina és l'única de les comarques gironines on es durà a terme, després que l'any passat es fes a Girona ciutat. Si funciona, la voluntat és que es consolidi dins el calendari d'activitats de la ciutat.
Arxivat a