Tots els guanyadors de la Ruta de les Tapes

L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa va servir més de 12.000 tapes al mes de juny

Redacció
10 de juliol del 2014
La millor tapa de la ruta 2014, segons el jurat. Foto: Associació d'Hostalatge de la Garrotxa

El tàrtar de fuet d'Olot amb ou de guatlla cuit a baixa temperatura i coca d'Hostalets , de l'Hostal del Sol d'Olot, ha estat la millor tapa professional d'aquest any. Així ho ha considerat el jurat format pels periodistes Salvador Garcia Arbòs i Jordi Corominas i els membres del col·lectiu Cuina Volcànica Joan Massegur i Miquel Iglesias.

Pel que fa a la votació popular que els participants a la ruta van fer a través de la seva butlleta, s'endú el guardó de millor tapa el Melós de vedella de la G criada a la Doma de Santa Pau , del bar l'Ansat d'Olot. Es dóna la circumstància que la millor tapa segons el jurat és la segona millor segons els participants i la tapa més votada és la que els experts van donar-li la segona posició.

Anaïs Murlà i Toni Bosch són els participants guanyadors

Pel que fa als altres premis de la Ruta de les tapes 2014, Toni Bosch d'Olot s'emporta un cap de setmana romàntic per a dues persones. El seu passaport degudament segellat amb 6 tapes diferents ha estat l'escollit per sorteig. Per altra banda, la foto guanyadora del concurs d'Instagram és la d'Anaïs Murlà, que va fer un collage amb cadascuna de les tapes de la ruta. Murlà s'endú un àpat per a dues persones al restaurant El Rebost de Casa.

Aquest mes de juny els establiments adherits a la ruta han servit més de 12.500 tapes. Cada vegada més gent participa de l'esdeveniment. Per exemple, fa dos anys, les tapes servides rondaven les 7.500, segons dades facilitades per l' Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, organitzadora de l'esdeveniment. Al concurs d'Instagram creat per l'ocasió s'hi van penjar 106 fotografies.

La tapa que més vots va rebre dels participants a la Ruta 2014. Foto: Associació d'Hostalatge de la Garrotxa
Arxivat a