Sant Jaume vol que els veïns redactin el POUM

S'han organitzat activitats per conèixer l'opinió dels ciutadans respecte l'ordenament urbanístic del municipi

Redacció
19 de juny del 2014
Sant Jaume de Llierca està en plena redacció del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, que ha de definir les bases per al desenvolupament del poble als propers 15-20 anys. L'ajuntament vol que els veïns hi diguin la seva i que s'aconsegueixi un POUM de consens. Per això, ha organitzat una sèrie d'activitats per fer-los partíceps del redactat.

El procés de participació ciutadana va començar divendres passat amb una xerrada informativa explicant per què serveix aquest pla. Dissabte, van fer una passejada per les zones rurals de Sant Jaume per veure sobre el terreny com es podria millorar l'ordenació. La propera trobada serà dijous vinent, 26 de juny, quan tindrà lloc l'última passejada, aquest cop pel centre del poble.

Les activitats continuaran a l'estiu, quan s'entrevistarà diversos veïns preguntant-los la seva opinió sobre l'ordenament del municipi. En paral·lel, totes les llars rebran una enquesta amb qüestions susceptibles de ser incloses al POUM. A la tardor, està pensat que la participació continuï amb un taller ciutadà.