Gustavo Fernández guanya l'Open Memorial Santi Silvas de tennis adaptat

L'argentí revalida el títol en una final contra el britànic David Phillipson | Louis Hunt venç en la categoria femenina contra Lola Ochoa, la seva parella de dobles

Redacció
16 de juny del 2014
Actualitzat el 08 de juny del 2016 a les 18:47h
Final del 6è Open Memorial Santi Silvas entre Gustavo Fernández i David Phillipson. Foto: Martí Albesa

El tennista argentí Gustavo Fernández ha guanyat per segon cop consecutiu l'Open Memorial Santi Silvas, organitzat per la Fundació Tommy Robredo. El número 4 del món ha vençut David Phillipson per 6-3 i 6-1, emportant-se el primer títol de la temporada. Després de la final celebrada diumenge al migdia a les instal·lacions del Club Natació Olot, Fernández assegurava: "he començat una mica desconcentrat, no enfocava realment el que havia de fer, però sabia que si posava el meu esquema tenia opcions de dominar-lo".

Dissabte a la tarda es van disputar les finals femenines i de dobles masculins. David Phillipson i Stefan Olson han estat la millor parella del torneig. De fet, a nivell individual, Phillipson ha quedat finalista i Olsson havia guanyat les quatre primeres edicions del Memorial. En dobles femenins, la millor parella ha estat la formada per Louise Hunt i Lola Ochoa. La parella ha hagut de competir entre sí en la final individual, que ha vençut la britànica per 7-6 i 6-2.

El director de l'Open Memorial Santi Silvas, Tommy Robredo, fa una valoració "més que positiva" del torneig, que assegura que "ha ofert un tennis excepcional". Al llarg de 4 dies, un miler d'escolars han passat per les instal·lacions del Club Natació Olot per apropar-se al tennis en cadira de rodes. El clínnic de dissabte al matí va comptar amb la presència d'importants raquetes mundials com Marc López i Andrés Velencoso.

Galeria de Fotos 6è Open Memorial Santi Silvas (Martí Albesa)
 


Open Memorial Santi Silvas 2014. Foto: Martí Albesa
Arxivat a