L'alberg de la Vall d'en Bas s'uneix a la marca Pirineus Costa Brava

La xarxa, formada per quatre establiments, vol ser la referència del sector a les comarques gironines

Redacció
06 de juny del 2014
Presentació de la nova xarxa d'albergs. Foto: ElRipollès.info 

L'alberg de la Vall d'en Bas s'ha unit amb els de Llançà, Banyoles i Sant Joan de les Abadesses sota la marca Albergs Costa Brava i Pirineu de Girona. Aquesta nova xarxa pretén ser la referència en el sector de la comarques gironines per impulsar el turisme de família i d'activitats de natura i crear paquets turístics conjunts, sobretot de senderisme i ciclisme.

La nova xarxa neix amb un carnet que permet gaudir d'un 10% de descompte a l'Alberg Ruta del Ferro –o a la resta- si abans s'ha fet nit en un altre dels tres establiments. A més, si aquests usuaris aconsegueixen els segells dels quatre albergs, tindran una nit de franc en règim de dormir i esmorzar en un d’aquests allotjaments pel mateix nombre de persones de les reserves prèvies. El carnet o val de descompte es pot aconseguir en aquests albergs o també es pot imprimir al web dels albergs.

En conjunt la xarxa ofereix 297 llits i l'any passat van rebre 23.300 clients. Als albergs de muntanya, el 80% procedien de la demarcació de Barcelona i el 10% eren estrangers. El 80% són famílies i escolars mentre que un 20% són senderistes. Una de les motivacions a unir-se en xarxa és aprofitar els paquets que comercialitzen agències de viatges especialitzades en turisme actiu.