L'olotí Adrià Moreno guanya la Volta Ciclista a la Garrotxa

En la categoria femenina, Anna Espunya s'emporta el títol

26 de maig del 2014
Sortida de l'etapa de diumenge de la Volta a la Garrotxa. Foto: Martí Albesa

L'olotí Adrià Moreno ha estat el clar vencedor de la Volta Ciclista a la Garrotxa. Moreno va situar-se al primer lloc de la classificació dissabte a la tarda en vèncer la segona etapa de la prova, que consistia en una cronoescalada. Diumenge al matí, en guanyar també l'etapa reina de la volta, va creuar la meta de Sant Feliu de Pallerols ja com a guanyador. Pel que fa a la categoria femenina, Anna Espunya ha estat la ciclista amb millors resultats.

La prova va constar de tres etapes, totes elles amb inici i arribada a Sant Feliu de Pallerols. La sortida es va donar el dissabte a les 9 del matí. Un traçat de 90 quilòmetres entre diferents nuclis de la Vall d'en Bas i Les Preses per acabar on havia començat l'etapa. Dissabte a les 4 de la tarda els ciclistes van tornar a pujar a les bicicletes per disputar una cronoescalada de 6 quilòmetres entre Sant Feliu i el Ventós. Finalment, diumenge al matí, els participants van transcórrer 104 quilòmetres a través de Cantonigròs, Santa Maria de Corcó, Sant Pere de Torelló, Coll de Bracons, La Vall d'en Bas i Sant Feliu.

Des que es va presentar la prova, els organitzadors no s'han cansat de repetir que la Volta a la Garrotxa vol esdevenir, de cares al 2015, la prova reina a Catalunya de la categoria Elit i Sub-23.