A punt, la Ruta de les Tapes d'Olot

Del 31 de maig al 29 de juny, 22 bars oferiran una tapa i un quinto per 2,5 euros | El divendres 30 al vespre, es presentaran totes les propostes al Firal

Andreu Oliveras
22 de maig del 2014
Presentació de la Ruta de les Tapes. Foto: Ajuntament d'Olot

Tot a punt per la quarta ruta de les Tapes d'Olot. Del 31 de maig al 29 de juny, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa ha preparat un recorregut per 22 bars i restaurants de la ciutat. Es tracta del mateix número que l'any passat però amb algunes variacions, ja que a l'activitat s'hi han afegit sis de nous.

El preu es manté igual que el 2013 i per 2,5 euros s'obté una tapa i un quinto de cervesa. "Segurament va ser la primera de les rutes de les tapes que ara hi ha a tot Catalunya", expressa satisfet el regidor de promoció econòmica de la ciutat, Estanis Vayreda. Jaume Cos, responsable del bar Pekin, que des de fa temps participa de la iniciativa explica: "hem anat millorant, evolucionant, creant sensacions noves, coses que no teníem previstes".

Premis pels qui tastin sis tapes

La iniciativa proposa diversos recorreguts, tant per fer-los en cotxe com a peu. Els organitzadors esperen que durant tot un mes els olotins i visitants degustin el màxim de tapes possibles. Com ja va essent tradicional, hi haurà un passaport format per 6 caselles que s'omple a mesura que es van provant les tapes. Un cop omplert, es pot participar a diferents sortejos amb premis que van des d'una nit d'hotel a una passejada en burro, entre altres obsequis.

El tret de sortida de la ruta es donarà el divendres 30 de maig a les set del vespre amb el Tapòdrom. El Firal d'Olot s'omplirà amb 1.000 tapes i la idea és poder començar provar les diferents modalitats fins que s'esgotin les existències. L'acte comptarà amb la presència del Màgic Andreu.

Arxivat a