Unes mil persones han assistit al cicle de Jazz del Torín

Organitzat conjuntament amb la sala Jamboree de Barcelona, ha superat de llarg les previsions de públic | Dissabte al vespre va tenir lloc l'últim concert de la temporada

Andreu Oliveras
19 de maig del 2014
Myriam Swanson, actuant a Olot. Foto: Martí Albesa

"Un èxit". Així valora Jordi Serrat, programador de la Sala Torín, l'afluència de públic al primer cicle de Jazz organitzat conjuntament amb la sala Jamboree de Barcelona. Entre els tres concerts, unes mil persones han passat pel Torín. Als dos primers, al d'Andrea Motis al gener i al de Carla Cook al març, la sala va exhaurir les localitats i al de dissabte passat va rondar els 200 espectadors.

"El plantejàvem amb el suport del Jamboree", explica Serrat, perquè "pensàvem que faria venir més gent, però hem superat amb escreix les previsions". De fet, en anteriors cicles de jazz que s'havien celebrat a la ciutat, la mitjana de públic a cada concert era d'entre quaranta i cinquanta persones.

L'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot té clar que, vistos els resultats, el cicle continuarà. De moment ja han programat dues temporades més, la primera de les quals serà a la tardor amb dos concerts. Encara no han volgut avançar els caps de cartell, però NacióLaGarrotxa ha pogut saber que un d'ells serà un trompetista de renom a nivell internacional i l'altre serà un artista que arribarà a un públic més general.

Fotos del Concert de Myriam Swanson (Martí Albesa)

Fotos del Concert de Motis-Chamorro Quintet (Martí Albesa)
 


Myriam Swanson en ple concert a la Sala Torín. Foto: Martí Albesa
Arxivat a