Sant Joan les Fonts acull «Instagram your city»

El 25 de maig tindrà lloc la trobada d'usuaris de la xarxa social al municipi

Redacció
15 de maig del 2014
Sant Joan les Fonts acollirà la trobada Instagram Your City el proper diumenge 25 de maig. L'esdeveniment, organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, ja s'ha fet a altres poblacions i consisteix en una visita guiada dels instagrammers pel municipi i, a la vegada, un concurs de les fotografies penjades a aquesta xarxa social durant tot el dia i l'endemà.

Al llarg d'aquestes trobades, els participants, que s’han de registrar gratuïtament a la pàgina del Patronat, han de penjar les fotos amb les etiquetes indicades i, un cop finalitzat el concurs, un jurat designat pel Patronat escull les finalistes i, posteriorment, les guanyadores, que es comuniquen durant la setmana següent.

En aquesta ocasió, les etiquetes del certamen seran #InstaSantJoanlesFonts #InPyrenees i #InstaGarrotxa. Cal que siguin fetes amb dispositius mòbils i que ajudin a difondre els atractius del municipi i la marca Pirineu de Girona, d'una manera original. Els tres millors es poden endur un cap de setmana a la comarca per a dues persones, una visita guiada a Sant Joan, un dinar o un lot d'embotits, entre d'altres premis.

A la tardor Instagram Your City està previst que tingui lloc a Sant Feliu de Pallerols, Olot i la Vall d'en Bas.