Jordi Teis és el catorzè Ales a la Cultura

Dissabte a la tarda, l'alcalde d'Olot li va col·locar la joia que reconeix la feina feta en la vida cultural de la ciutat

Redacció
12 de maig del 2014
Josep M. Corominas col·locant la distinció a Jordi Teis. Foto: Martí Albesa

Jordi Teis ja és el catorzè guardonat amb l'Ales a la Cultura, la distinció que l'ajuntament d'Olot dóna a aquells que treballen per la vida cultural de la ciutat. Dissabte a la tarda, l'alcalde Josep Maria Corominas li colocava la joia en forma d'ala a la solapa de l'americana. Teis, visiblement emocionat, va agrair a la ciutat el reconeixement i també a totes aquelles persones gràcies a les quals ha pogut tirar endavant els seus projectes.

Amb aquesta distinció, el consistori olotí ha volgut fer un reconeixement a la Mostra Internacional de Documentals Olot.doc, que aquest any ha celebrat la novena edició. Creada i dirigida per Jordi Teis ha crescut pas a pas fins a convertir-se en un referent a casa nostra. El regidor de cultura, Josep Berga, va destacar de Teis "la seva rigorositat", "la seva passió i empenta" i "la capacitat de lideratge", entre altres mèrits.

"Home orquestra", segons glosava la periodista Neus Asín a l'inici de l'acte, Jordi Teis ha desenvolupat diversos rols relacionats amb el món del cinema: espectador, crític, productor, editor, guionista i fins i tot actor, com a conductor de múltiples espais radiofònics i televisius relacionats amb el setè art. La sala de Can Trincheria estava plena a vessar d'amics, familiars, antics guardonats amb les Ales i, en definitiva, olotins i olotines que no es van voler perdre el reconeixement a Teis per tota la feina feta.

Jordi Teis, ales a la cultura 2014. Foto: Martí Albesa
Arxivat a