El Descampat es converteix en Festival

La cita durarà dos dies i tindrà activitats pensades per a tota la família | A part de la pista poliesportiva, també ocuparà el centre del poble

Andreu Oliveras
08 de maig del 2014
Nucli antic de Santa Pau Foto: Aj. Santa Pau

El Descampat creix i s'allarga per davant. Després de 10 edicions omplint la pista poliesportiva de Santa Pau el dissabte a la nit, l'ajuntament del municipi i la penya Jove Cal Borratx volen que la gent hi vagi també el divendres al vespre. El canvi de nom a Festival El Descampat ja dóna pistes de la nova dimensió de l'acte que tindrà lloc el 27 i 28 de juny.

Segons ha pogut saber NacióLaGarrotxa , s'amplien les dates i s'obre a més públic. Si fins ara la festa de la nit del dissabte anava dirigida sobretot al col·lectiu jove, aquest any oferiran, a més, activitats per a tota la família al llarg dels dos dies. Al nou festival hi haurà propostes pensades tant per als més petits, com per a aquells altres que ja fa uns quants anys que no surten de festa fins a altes hores de la matinada. El Descampat mantindrà, això sí, actes destinats al seu públic fidel, com la tradicional nit à càrrec de Sweet Dreams .

El nou Descampat ocuparà altres escenaris. Conservarà la pista poliesportiva que l'ha vist créixer, però també s'instal·larà al centre de la vila. Es combinarà la sessió de música a base de discjòqueis amb concerts de grups catalans populars. La idea és que es converteixi en una cita de referència que atregui gent d'arreu cap a Santa Pau, han avançat a aquest diari fonts de l'organització. Els grups que conformaran el cartell i totes les activitats detallades es donaran a conèixer públicament les properes setmanes.