Un centenar de candidats a treballar al Mercadona d'Olot

La cadena ja ha començat el procés de selecció de personal per ocupar els 28 nous llocs de treball

Andreu Oliveras
06 de maig del 2014
Actualitzat el 25 de febrer del 2016 a les 12:21h
Recreació virtual de la nova plaça mercat d'Olot. Foto: Ajuntament d'Olot

Mercadona ja ha començat el procés de selecció dels futurs treballadors del nou supermercat que s'instal·larà al primer soterrani de la futura Plaça Mercat d'Olot. Segons ha pogut saber NacióLaGarrotxa, un centenar de persones han presentat candidatura per aspirar a un dels 28 nous llocs de treball. De fet, l'empresa en necessitarà 35 pel nou centre, però els 7 restants els ocuparà personal ja en plantilla que es traslladarà a Olot. El procés es va iniciar fa unes setmanes i encara està obert ja que la cadena no ha decidit quins són els escollits.

El nou supermercat no obrirà fins a la tardor, al mateix moment en què es posi en marxa el nou edifici. Tot i així, la voluntat de l'empresa és que aquestes persones comencin a treballar el proper mes de juny, segons han explicat a aquest diari els responsables de la marca. La idea és que facin el reforç d'estiu als centres de Roses i Empuriabrava i així agafin rodatge per quan s'obri la nova superfície.

Els candidats surten de la borsa de treball local

El procés de contractació es fa a través de la borsa de treball de l'Ajuntament d'Olot, que es gestiona des del Mas les Mates. El supermercat ocuparà tot el primer soterrani de la Plaça i l'empresa Mercadona en té la concessió pels propers 40 anys. Serà el primer centre de la cadena valenciana a la comarca de la Garrotxa.

Les obres de la plaça Mercat avancen a bon ritme i està previst que finalitzin al proper mes de novembre. Serà un mes més tard de la data fixada inicialment, pels retards que hi va haver en la construcció dels pous de geotèrmia que abastiran d'energia l'edifici. La Plaça comptarà, a més, amb una caldera de biomassa i plaques solars instal·lades al sostre. 
Arxivat a