«Què ens passa, valencians?», nou documental dels garrotxins Zeba

La productora ja ha estrenat la continuació de «Són bojos aquests catalans?» | Aquesta vegada, l'Alina ha recorregut el País Valencià en bicicleta per conèixer la seva situació lingüística

per Redacció, 2 de maig de 2014 a les 09:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Ja s'ha estrenat el documental Què ens passa, Valencians?, realitzat per la productora garrotxina-ripollesa Zeba. Aquesta vegada, l'Alina, una alemanya que parla el català i no sap el castellà, ha agafat la bicicleta per voltar per tot el País Valencià i conèixer quina és la situació de la seva llengua. El vídeo es va poder veure per primera vegada la setmana passada a València, amb gran assistència de públic. La productora en farà projeccions arreu del territori al llarg dels propers mesos i està previst que a la tardor estigui penjat a internet. La primera part de la trilogia, Són bojos aquests catalans?, compta amb més de 100.000 visites a internet i actualment es pot trobar traduït al català, castellà, anglès, alemany, frisó i polonès.

 

Participació