Jordi Roura guanya la cursa de la Moixina

Núria Bofill és la primera noia en creuar la línia de meta | El tàndem format per Pere Delgado i Mila Duran venç la categoria de parelles mixtes

Redacció
02 de maig del 2014
Jordi Roura a la línia d'arribada Foto: Martí Albesa

Jordi Roura, del Club Natació Olot, ha guanyat la segona Cursa de la Moixina amb un temps de 41 minuts i 13 segons. En categoria femenina, la primera en creuar la línia de meta ha estat Núria Bofill amb 53 minuts i 50 segons. En total, 194 corredors han acabat la prova individual. A aquests se'ls ha de sumar els 45 que han completat els més de deu quilòmetres caminant i els 60 que han participant en la modalitat de parelles mixtes. Precisament, en aquesta categoria el tàndem format per Pere Delgado i Mila Duran s'ha proclamat vencedor amb 1 hora i 49 minuts.

La segona edició de la prova ha comptat amb un centenar de participants més que ara fa un any. El recorregut ha passat per la Moixina, el Triai, la Fageda d’en Jordà i el Turó de Pujou. En total, una distancia de 10,6 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat que no arriba als 300 metres.

Els organitzadors defineixen la cursa com una festa esportiva per a totes les edats. El seu gran atractiu, diuen, és el pas per dos dels entorns més bells de la comarca: els aiguamolls de la Moxina i la Fageda d’en Jordà. La cursa de la Moixina és organitzada per Linkinesis S.L , amb la col·laboració de l' Ajuntament d'Olot , el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el Consell Esportiu de la Garrotxa .

Els corredors a l'inici del recorregut Foto: Martí Albesa
Arxivat a