Diego Ribao guanya la Mitja Marató de la Garrotxa

La cursa compta amb 434 inscrits, una xifra inferior a l'edició del 2013 | Aleix Domènech, del CNO, venç la cursa popular de 10 quilòmetres

28 d'abril del 2014
Sortida de la Mitja Marató de la Garrotxa 2014. Foto: Martí Albesa

Diego Ribao, del club Triatló Tramuntana de Figueres, va guanyar la vintena edició de la Mitja Marató de la Garrotxa, amb un temps de 1 hora i 15 minuts. 397 atletes dels 434 inscrits van completar els 21 quilòmetres de recorregut de la cursa. La prova amb origen i final a les instal·lacions del Club Natació Olot, entitat organitzadora, va passar per La Pinya, el Mallol i sobretot per diversos punts de la ciutat d'Olot.

La Mitja Marató de la Garrotxa és coneguda popularment com la cursa del pernil, ja que tots els participants se n'enduen un com a obsequi. Aquesta edició ha comptat amb menys participants que l'any passat, que en va tenir 485. El fet que coincidís amb el mateix cap de setmana de la Trailwalker entre Olot i Sant Feliu de Guíxols pot servir d'explicació.

Aquest any, l'organització va afegir a la Mitja Marató una cursa popular de 10 quilòmetres, amb 74 participants. Aleix Domènech, del Club Natació Olot, va guanyar la prova amb poc més de 33 minuts. L'obsequi pels atletes que van córrer el quart de marató va ser un lot d'embotits.