El CPA Olot és el millor d'Europa

El club revalida el títol europeu amb «Respira», per davant dels italians i del Masnou| Les noies de Ricard Planiol es classifiquen pel mundial a la tardor a Catalunya

Andreu Oliveras
26 d'abril del 2014
El CPA Olot ballant «Respira». Foto: Martí Albesa

El Club Patinatge Artístic Olot és, un any més, el milor d'Europa. Així ho han considerat els jutges del campionat d'Almere que els han atorgat la millor nota possible: 9,8; 9,9; 9,6; 9,8; 9,7; 9,7; 9,4 en la part tècnica i 9,4; 9,3; 9,3; 9,3; 9,4; 9,3; 9,1 en la part artística. És el novè cop en 11 anys que el CPA Olot guanya l'europeu.

L'equip de Ricard Planiol s'ha col·locat per davant del Gran Casino dels italians, en segona posició, i els del Masnou que ha acabat tercer. Es classifica, així, pel Campionat Mundial de Patinatge, que aquest 2014 es disputa a Reus. El club, ja és el vigent campió del món per No hi ha res impossible. Amb el mundial a tocar de casa, esperen que siguin molts els olotins que es desplacin fins al Baix Camp a animar l'equip de la ciutat. A més, es dóna la circumstància que el Reus Deportiu no ha aconseguit classificar-se pel mundial que es disputa a la seva ciutat.

El ball Respira ja va situar-se com a millor d'Espanya aquest hivern. Aquesta victòria se suma a la que ahir a la tarda van protagonitzar les juvenils del club , quan van situar Amb Sentiment al tercer lloc del podi. És la primera vegada que el CPA Olot col·loca dos equips de la casa entre els millors del continent. 

L'expedició als Països Baixos arribarà a Olot demà a quarts de vuit del vespre.

El CPA Olot, de camí a l'Europeu

Les juvenils del CPA Olot, terceres d'Europa
 


El CPA Olot ballant «Respira». Foto: Martí Albesa
Arxivat a