Les juvenils del CPA Olot, terceres d'Europa

El primer equip del club competirà demà a dos quarts de cinc de la tarda amb el ball «Respira» | Es podrà seguir en directe per NacióLaGarrotxa

Redacció
25 d'abril del 2014
L'equip juvenil del CPA Olot abans de sortir a competir a Almere. Foto: CPA Olot

L'equip juvenil del Club Patinatge Artístic Olot és el tercer millor d'Europa. El club ha fet novament història situant per primera vegada un equip del seu filial entre els millors del continent. Aquesta tarda s'ha endut el títol a Almere, als Països Baixos, on ha aconseguit col·locar Amb Sentiment a del podi. Les olotines només s'han vist superades pel Reus Deportiu, que han quedat primers, i per les italianes Division.

Les olotines han estat les quartes en sortir a la pista i els jutges els han donat prou bona nota: 8,7; 8; 8,4; 8,4; 7,8 en la part tècnica i 8,7; 8,2; 8,7; 8,7; 8 en la part artística. A la grada, animant com el qui més les integrants del primer equip del club i una delegació de públic garrotxí. De fet, els crits d'Olot es podien sentir en diversos moments del campionat.

Demà, qui es juga el títol a la pista és el primer equip del CPA Olot. La competició serà a dos quarts de 5 de la tarda i es podrà seguir en directe a través de NacióLaGarrotxa. En un principi s'havia d'instal·lar una pantalla gegant a l'espai Ideal, però per problemes tècnics ha quedat anul·lada.

Les patinadores esperen revalidar per novè cop en 11 anys el títol de campiones d'Europa, amb el ball Respira , que ja va situar-se com a millor d'Espanya aquest hivern. Dissabte a la tarda, l'equip de Ricard Planiol s'enfrontarà, entre altres, contra el Reus Deportiu i el Masnou. Aquests dos equips, i sobretot els clubs italians que també competiran a Almere (Països Baixos), seran els qui posaran més dificultats al club olotí.

El CPA Olot, de camí a l'Europeu
 


El primer equip del CPA, a la grada animant les juvenils. Foto: CPA Olot  
Arxivat a