El CPA Olot, de camí a l'europeu

El primer equip del club de patinatge ja ha marxat cap a Almere per revalidar el títol de millors d'Europa | Per primer cop, l'equip juvenil també disputarà el campionat

Andreu Oliveras
24 d'abril del 2014
Equip del CPA Olot camí del l'europeu. Foto: M. Àngels Puigvert

La delegació del Club Patinatge Artístic Olot ja està direcció als Països Baixos, on demà i dissabte es disputarà el campionat europeu de patinatge. Els membres del primer equip del club han marxat avui a dos quarts de set del matí del pavelló d'esports d'Olot. Des de l'aeroport de Girona han agafat el vol fins a Düsseldorf i d'allà un autocar les porta a Amsterdam i Almere. Les integrants de l'equip juvenil van marxar ahir a les sis de la tarda amb autocar fins Almere.

El CPA Olot s'ha proposat fer història aquest cap de setmana. El primer equip competeix dissabte a la tarda i espera revalidar per novè cop en 11 anys el títol de campions d'Europa, amb el ball Respira, que ja va situar-se com a millor d'Espanya aquest hivern. Les gestes, però, no s'acaben aquí. Per primera vegada, el club podria tenir dos equips com a millors del continent. Les integrants de l'equip juvenil també ballaran al campionat. Serà divendres i esperen ser les guanyadores de la seva categoria, exhibint Amb Sentiment.

Relleu assegurat

Joan Fàbrega, president del CPA Olot, destaca la importància de tenir dos equips entre els millors d'Europa: "Que les juvenils s'hagin classificat vol dir que el club té futur". Amb Sentiment ja pujar al podi del campionat espanyol el passat mes de març. Aquest matí les juvenils ja tenen el seu entrenament oficial.

Dissabte a la tarda, l'equip de Ricard Planiol s'enfrontarà, entre altres, contra el Reus Deportiu i el Masnou. Aquests dos equips, i sobretot els clubs italians que també competiran a Almere (Països Baixos), seran els qui posaran més dificultats al club olotí. El campionat es disputarà a partir de dos quarts de 5 de la tarda i, en cas que es pugui veure en directe per internet, s'habilitarà una pantalla gegant a l'Espai Ideal. NacióLaGarrotxa també oferirà en directe la competició.

Aquest vespre faran el primer entrenament al país i dissabte al matí tindran temps per fer l'entrenament oficial. 

El CPA Olot ballant «Respira». Foto: Martí Albesa
Arxivat a