Neix l'Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa

L'acte de presentació serà el 9 de maig amb un networking a la sala Torín i una conferència de l'assessor empresarial Emilio Duró

Andreu Oliveras
11 d'abril del 2014
Nan Plana i la junta de Joves Empresaris de la Garrotxa explicant l'associació Foto: Ajuntament d'Olot

La comarca compta des de fa poc amb l'Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa. Volen "ser la veu dels emprenedors i organitzar actes vinculats amb el món empresarial", explica el seu president, Nan Plana. Tenen la voluntat d'involucrar els joves empresaris garrotxins i crear un espai on compartir experiències i coneixements. De fet, esperen captar també els joves de menys de 30 anys que estan començant a muntar les seves empreses, per transmetre'ls l'experiència dels qui tot i ser joves ja fa un temps que van començar.

L'associació també vol establir una xarxa de col·laboració amb les administracions i altres organitzacions empresarials, per remar tots a una. Tothom qui es consideri jove o tingui una empresa de pocs anys de vida pot ser associat.

Networking i conferència d'Emilio Duró

L'acte oficial de presentació serà el proper divendres 9 de maig a la sala Torín. Constarà de dues parts. A dos quarts de cinc de la tarda han organitzat un Networking perquè els diferents empresaris de la comarca es coneguin entre sí. Es pensa sobretot en aquells joves que són responsables de petites i mitjanes empreses que estan començant o que ja fa un temps que funcionen. Els qui hi vulguin participar s'han d'inscriure per mail a [email protected].

El mateix divendres, a les set de la tarda, tindrà lloc al Torín una conferència del consultor i formador professioal Emilio Duro, que porta més de 25 anys assessorant les principals empreses del país. L'acte és gratuït i obert a tothom. Tot i així, com que el poder de convoctòria de Duró és important, l'organització recorda que tancaran les portes d'accés un cop la sala s'hagi omplert i recomanen arribar amb temps. Duró no ha fet mai cap conferència a les comarques de Girona. La que va realitzar fa uns anys a Galícia està penjada al youtube i acumula més d'un milió de visionats.