El Nen de Rialles ja té conte de la Faràndula

Dolors Arqué i Tavi Algueró han escrit i dibuixat «L'aprenent de Gegant»

Redacció
01 d'abril del 2014
L'aprenent de gegant és el divuitè volum de la col·lecció Contes de la Faràndula, relats infantils il·lustrats que tenen com a personatge principal algun dels gegants, capgrossos, bestiari o altres peces de la faràndula de la ciutat. El protagonista d'aquest nou lliurement és el Nen de Rialles, un gegant que conserva la inocència dels més petits.

La història tracta d'un nen que té com a somni ser un gegant. El problema és que no menja prou i, per tant, no aconsegueix créixer. Dolors Arqué ha escrit una història que ja feia anys que explicava als més menuts. Tavi Algueró n'ha dissenyat les il·lustracions i com en cada llibre ha amagat un petit detall a totes les pàgines que cal aconseguir trobar, en aquesta ocasió un globus.

El conte es vendrà per 8 euros el diumenge 6 d'abril coincidint amb l'espectacle que ha programat Rialles a la sala El Torín i el dia de Sant Jordi en una parada al Firal. A partir del 24 d'aquest mes, estarà disponble a Can Trincheria i les llibreries de la ciutat. Durant tot el mes d'abril s'exposaran els esbossos a la Biblioteca Marià Vayreda.