La Volta Catalunya passarà per La Garrotxa

La tercera i la quarta etapa passaran dimecres i dijous per la comarca i, per tant, les circulació viària es veurà afectada

Redacció
24 de març del 2014
La tercera i la quarta etapa de la Volta a Catalunya passaran per la Garrotxa. Aquest dimecres, entrarà a la comarca per Mieres (13:08), continuarà per Santa Pau (13:21) i Olot (13.33), per agafar la carretera de la Cantina fins arribar a La Molina.

En motiu de la cursa ciclista, la ciutat d'Olot quedarà tallada al trànsit de banda a banda. La carretera de Santa Pau, el carrer Mulleres, la plaça Clarà, el carrer Pare Roca, Reis Catòlics i l'avinguda de Sant Joan les Abadesses tindran prohibida la circulació mentre duri la cursa.

El dijous, la quarta etapa de la prova torna a passar per La Garrotxa. Els ciclistes baixaran l'antiga N-260a fins arribar a l'Hostal del Sol (14:40). Allà agafaran el vial nord d'Olot fins a la carretera de La Canya on es dirigiran a Sant Joan les Fonts (14:44), Castellfollit de la Roca (14:49) i Oix (15:08) abans d'arribar a Vallter2000. A Sant Joan Les Fonts hi haurà situat un punt d'avituallament de la prova.

200 ciclistes, 70 cotxes i 60 motos conformen la caravana de la Volta Catalunya.

Arxivat a