Dissabte hi haurà la dotzena Calçotada Popular de la Garrotxa

Una fira d'entitats i moviments socials, una mostra de productes agroecològics i balls de folk completaran les activitats organitzades per La Greda

Redacció
24 de març del 2014
Membres de l'organització presentant els actes de la Calçotada Foto: Marti Albesa

La dozena Calçotada Popular de la Garrotxa vol reivindicar el consum de productes ecològics i de proximitat. Les activitats van molt més enllà de menjar el plat típicament català i se succeiran al llarg del dissabte 29 de març.

A partir de les 10, i durant tot el matí, al Firal s'instal·lara la Fira d'Entitats i Moviments Socials. Vol ser un espai on potenciar que els col·lectius que treballen per la transformació social puguin parlar i debatre entre ells. Més de 30 entitats estaran presents a la Fira perquè la societat olotina els pugui conèixer. Al llarg del matí també s'aproparà l'agricultura ecològica en una mostra dels seus productes.

A les dues del migdia serà el moment d'asseure's a taula a degustar el dinar popular. Amanida, calçots i fesols amb butifarra o paella vegetal. Tot cuinat amb productes de la comarca, la majoria d'ells ecològics. Els tiquets pel dinar costen 10 euros i es poden adquirir a la fleca Can Carbasseres i la pastisseria Cacau.

A la tarda, per fer pair, La Greda ha organitzat ballades de folk amb la col·laboració d'Ofolk. A les quatre actuarà el grup del Ripollès Els Randellaires i a dos quarts de sis animació de música i dansa amb els músics i balladores d'Ofolk. Una cercavila de grallers i bastoners també ajudarà a amenitzar la jornada. Col·laboren amb La Greda a organitzar la Calçotada la CNT d'Olot, Arran, Tràme, la Xarxa de Cooperatives de Consum de la Garrotxa i Ofolk.
 
Arxivat a