Josep Guix repetirà com a cap de llista del PSC a Olot a les municipals

El PSC creu que tindran «problemes» a trobar gent per confeccionar la llista electoral i es mostra «pessimista» a l’hora de vaticinar resultats

Andreu Oliveras
19 de març del 2014
Actualitzat el 20 de setembre a les 18:47h
Josep Guix, representant el PSC al ple municipal Foto: Martí Albesa

L’actual cap de l’oposició tornarà a encapçalar la llista del PSC a l’ajuntament d’Olot a les eleccions municipals previstes pel maig del 2015. Segons ha pogut saber NacióLaGarrotxa, la junta permanent de l’agrupació garrotxina del partit ja l’ha designat i està a l’espera d’una imminent ratificació per part de la federació gironina. Josep Guix es va estrenar com a cap de llista del PSC a les passades eleccions, agafant el relleu de qui va ser alcalde de la ciutat durant 12 anys, Lluís Sacrest.

El nomenament de Guix arriba després que fos l’únic aspirant a formar candidatura pels propers comicis municipals. El partit va enviar una carta als seus militants per informar-los que s’obria el termini per presentar-se com a aspirant número 1 a les llistes d’Olot i només Josep Guix va presentar candidatura.

El primer secretari del PSC a la Garrotxa, Albert Bramon, es mostra “pessimista” a l’hora de preveure resultats ja que “el paper del PSC s’ha vist reduït”. “Segurament tindrem problemes a l’hora de fer les llistes”, confessa Bramon. Amb tot, però, assegura que el partit “s’ha mantingut sempre coherent” i confia que la ciutadania els ho acabarà reconeixent.

Les candidatures a la resta de municipis de la comarca on es presentarà el PSC encara no estan tancades. La voluntat és repetir als mateixos llocs on van concórrer a les eleccions el 2011. El més probable és que a Olot es presentin sota les sigles del PSC i a la resta de pobles amb alguna marca blanca.

Josep Guix prenent el relleu de Lluís Sacrest el 2010. Foto: PSC
Arxivat a