Eduard Llorà, nou president de TUREBE

El garrotxí ha estat escollit pel 75% dels vots com a nou president de l'ens gestor dels clubs d'Ecoturisme a Espanya

Redacció
18 de març del 2014
Assamblea de TUREBE on s'ha escollit Eduard Llorà nou president

La candidatura del president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, ha tingut 12 dels 16 vots possibles en l'assemblea feta dilluns a Madrid per escollir president a l'ens gestor de l'ecoturisme a Espanya. TUREBE agrupa 12 associacions turístiques de 17 espais naturals de l'Estat Espanyol que aposten per la Sosteniblitat.

El president de Turisme Garrotxa i ara també de TUREBE, Eduard Llorà, ha explicat que “és una oportunitat per continuar consolidant la Garrotxa en l’oferta ecoturista i així atraure a la  comarca visitants interessats en conèixer territoris com el nostre que disposen d’un espai protegit i amb un sector turístic de qualitat”. 

La finalitat de l'ens estatal és aportar solucions innovadores i sostenibles als empresaris turístics que operen en els espais naturals protegits, als gestors d’aquests, així com a les administracions turístiques que treballen en la promoció de l’ecoturisme en aquestes zones. Precisament, des de la Garrotxa ja es treballa des de fa temps en atraure a la comarca un turisme interessat en viure experiències singulars en espais protegits. Per això, s’ha començat a definir una oferta de turisme responsable que posi en posar en valor l’entorn natural de la comarca.