«Olot.doc» ha rebut el doble de documentals que l'any passat

278 originals s'han presentat a la novena edició de la Mostra Internacional de Documentals | El certamen tindrà lloc del 13 al 16 de març

Andreu Oliveras
05 de març del 2014
Tràiler del documental «Asier eta biok» que inaugura la mostra

La Mostra de documentals «Olot.doc» va agafant repercussió i aquest any l'organització ha vist doblar-se el nombre d'originals rebuts fins a situar-se en 278. El director del certamen, Jordi Teis, es mostra satisfet en veure "que hi ha gent que vol estar aquí i que en parla". És al cas d'alguns directors que, a més de venir a Olot a presentar el seu treball, es queden diversos dies a veure les altres projeccions.

Sota el lema «Deixa't seduir», en aquesta novena edició es programaran 16 títols, dels quals 6 són d'àmbit local, com per exemple l'estrena de les «Memòries d'aquells meravellosos seixanta a Olot».  La seu principal de la mostra serà el teatre d'Els Catòlics, però igualment es podran veure obres al Teatre Principal i a les sales de Cines Olot.
Obrirà la mostra «Asier eta biok», d'Aitor i Aimaia Merino. Una reflexió del conflicte basc des de l'amistat entre el director i un membre d'ETA. En l'àmbit internacional, destaca «Felicidad. Tierra prometida», del director francès Laurent Hasse que assistirà a la projecció. El treball parteix de la idea de creuar França amb només una brúixula, fent preguntes a la gent sobre el sentit de la vida i la felicitat.

L'organització ha mantingut els mateixos preus de les entrades que l'any passat, amb l'afegit d'un descompte si el dissabte a la tarda s'assisteix a dues projeccions seguides de documentals. El sopar del dissabte amb alguns dels directors assistents, la Fira de Cinema i les projeccions de l'Aula.doc on participaran uns 500 escolars completen la programació. Del 13 al 16 de març Olot es convertirà en la seu del documental. La programació completa està detallada aquí.

Tràiler del documental «Felicidad. Tierra prometida»
Arxivat a