La Cursa de la Moixina tindrà segona edició

Es tornarà a disputar a Olot aprofitant el festiu de l’1 de maig

26 de febrer del 2014
Josep Maria Roura va ser el guanyador de la primera edició. Foto: Linkinesis

La Cursa de la Moixina, organitzada per Linkinesis, repetirà la formula que li va funcionar en la primera edició i tornarà a disputar-se a Olot el dijous 1 de maig, aprofitant el dia festiu. La competició pretén ser una festa esportiva per a totes les edats i té com a gran atractiu dos dels entorns més bells de la comarca: els aiguamolls de la Moxina i la Fageda d’en Jordà.

A més de les categories individual masculina, femenina i la de caminants, enguany l’organització ha inclòs una nova categoria: la de parelles mixtes. Per participar-hi, els dos membres de l’equip hauran de fer la cursa junts i la primera parella que creui la meta sense haver-se separat serà la vencedora.

El recorregut, que discorre per la Moixina, el Triai, la Fageda d’en Jordà, el Turó de Pujou, té una distancia de 10,6 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat que no arriba als 300 metres. Per fer més amè el tram que recorre la zona de la Fageda d’en Jordà, el recorregut ha variat respecte de l’any passat i s’hi ha afegit gairebé un quilòmetre.

En la primera edició, la cursa va comptar amb la participació de més de 200 inscrits, que els organitzadors esperen superar aquest any. Els guanyadors que van inaugurar el palmarès de la prova van ser Josep Maria Roura i Patrícia Gainza. Les inscripcions es podran fer a partir del proper dissabte 1 de maç al web de la cursa.