El CPH Olot guanya a Terrassa (1-4) i amplia l'avantatge al capdavant de primera

L'equip de Quim López encadena dues victòries consecutives

24 de febrer del 2014

El CPH Olot va derrotar aquest cap de setmana l’Sferic Terrassa per 1 a 4, en un escenari complicat, ja que uns quants dels equips punters s’hi havien deixat punts. Amb aquesta victòria, la segona consecutiva, l’Olot posa quatre punts de distància respecte dels seus perseguidors, ja que el GEiEG i el Ripoll van empatar els seus partits i s’allunyen una mica més del líder de Primera Catalana.

El partit dels olotins va començar amb domini de l’equip visitant, que va inaugurar el marcador en el minut 5. Després d’aquest gol, però, va ser el Terrassa qui va passar a portar el pes del partit i l'empat va arribar després d’un xut que es va colar pel mig de la barrera. Semblava que s’arribaria amb empat a la mitja part, però un xut des del mig del camp de Marc Prat va posar l’1-2 al marcador just abans del descans.

La segona part va començar igual que la primera i, després de dos minuts de superioritat numèrica egarenca, un contraatac culminat per Adrià va suposar l’1 a 4. El Terrassa a partir d'aquí va abaixar els braços, els olotins es van apoderar totalment del partit i el capità Miki va aprofitar per marcar l’1-4 definitiu.