L'Olot empata amb l'Alcoià (1-1) i ja és a deu punts del descens directe

El quart classificat va posar les coses difícils als olotins, que es mantenen invictes des de fa cinc jornades i continuen sumant punts amb l'objectiu de salvar-se

Redacció
23 de febrer del 2014
Xavi Muñoz celebra el seu primer gol amb la UE Olot. Foto: Martí Albesa

L'Olot va sumar un meritori empat contra l'Alcoià, quart classificat, després d'empatar a un en un partit intens i que qualsevol dels dos conjunts s'hauria pogut emportar. Arnau Sala va plantejar el partit amb algunes modificacions a l'onze, on es mantenia Pere Pons, però hi entraven Xavi Muñoz, Serra, i els joves Reverter i Kilian.

L’Alcoià va sortir molt endollat, tancant l'Olot al seu camp, i en els primers minuts Pedro Conde ja havia fet arribar la pilota a la xarxa, però l'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc. Amb el pas dels minuts, però, l’Olot millorava i va tenir les primeres ocasions. Kilian Grant, que s’estrenava com a titular, va culminar amb un bon xut una bona jugada per banda esquerra. Carlitos, tot sol, en una altra ocasió tampoc va encertar a rematar en condicions davant Rangel.

A la represa, amb prou feines havent passat dos minuts, Xavi Muñoz va aprofitar una pilota morta fora l’àrea per engaltar un xut que, després de topar en un defensa, es va colar a la porteria visitant. Quan l’afició encara celebrava el gol, però, Javi Rubio va refredar els ànims amb un xut des de fora l’àrea imparable per Òscar. Arnau Sala va donar entrada a David López i Valentín per Kilian i Reverter. Dos homes ràpids per activar el joc per bandes, i així van arribar més ocasions de l’Olot. La més clara, de Valentín, que amb un xut des de fora l’àrea va enviar la pilota a la fusta.

Al minut 70, l'Alcoià va tornar a veure com li anul·laven un gol. César Remon va enviar la pilota al fons de la xarxa, però el col·legiat havia anul·lat prèviament la jugada per fora de joc. A les acaballes del partit, quan l'Alcoià havia abaixat el ritme i semblava que es conformava amb l’empat, David López encara va tenir la última ocasió, però després de marxar de dos defensors va xutar massa amunt.

L’Olot suma un punt més, i davant un bon rival, en el partit amb més assistència de la temporada. Arnau Sala afirmava al final del partit que “havia gaudit des de la banqueta”. Ara, amb 34 punt els olotins ocupen la dotzena posició, a 7 punts de promoció de descens i 10 punts del descens directe, després de sumar 13 dels últims 15 punts possibles.


Kilian Grant va tenir un bon debut com a titular i va generar desequilibri per la banda. Foto: Martí Albesa

UE OLOT, 1 - CD ALCOIÀ, 1
UE Olot: Òscar, Freixa, Serra, Rojas, Hostench, Pere Pons, Xavi Muñoz, Reverter (David López, minut 55), Coro, Carlos Martínez i Kilian (Valentín, minut 63). 

Olímpic de Xàtiva: Rangel, Javi Selvas, Devesa, Mario, Óscar López, César, Rubén Martínez (Calderón, minut 56), Javi Rubio (Pablo Navas, minut 76), Pedro Conde, Carles, Bello (Lolo Ibars, minut 88).

Gols: 1-0 (Xavi Muñoz, minut 47), 1-1 (Javi Rubio, minut 49).

Àrbitre: Santiago Barón Aceitón. Va amonestar els locals Rojas, Pere Pons, Kilian i Valentín, i al visitant César Remón.

Assistència: 1.792 espectadors a l'Estadi Municipal.