L'Olot buscarà la cinquena victòria consecutiva en una tarda d'homenatge

El club farà un reconeixement als membres de l'equip que la temporada 66-67 van ser campions de Tercera divisió

Redacció
21 de febrer del 2014
Coro va mostrar el seu millor nivell la setmana passada i espera repetir actuació. Foto: Martí Albesa

La Unió Esportiva Olot buscarà diumenge a les 16.30 h a l'Estadi Municipal la cinquena victòria consecutiva. Seria una fita que només ha aconseguit aquesta temporada l'equip que visita diumenge la capital de la Garrotxa. És l'Alcoià, quart classificat a només tres punts del líder i que fa 14 partits que no perd, que va encadenar cinc triomfs al final de la primera volta.

Per trencar la dinàmica dels alcoians, Arnau Sala tindrà, com a mínim, la baixa del central Agustín, que encara no s'ha recuperat de la lesió muscular de fa dues jornades. David López, també tocat, serà dubte fins a última hora, però la bona dinàmica de l'equip, que ha escalat sis posicions en cinc jornades, fa preveure que l'equip no notarà les baixes.

Homenatge al Municipal

El club olotí aprofitarà la jornada per homenatjar els exjugadors que la temporada 66-67 van ser campions de Tercera. L'equip va jugar la promovió d'ascens a Segona (no hi havia Segona B) precisament contra l'Alcoià i, tot i que a l'anada va guanyar per 3 a 1, a la tornada va perdre a Alcoi per un contundent 4 a 0.

Diumenge, el Municipal rebrà els integrants d'aquell equip de fa 47 anys, i amb el lema "Serem 2.000" pretén arribar a aquesta xifra d'espectadors per acompanyar l'equip. El club també ha aprofitat la visita alcoiana per fer públiques unes imatges d'aquella temporada, en un partit contra el Girona que va propiciar el títol de lliga. En el vídeo es un estadi ple de gom a gom, encara amb la graderia de darrere la porteria, que actualment no existeix.

Arxivat a