Batet de la Serra acull la novena edició de la Fira del Fajol

Diumenge va haver-hi degustacions i demostracions de com cultivar i cuinar el fajol

Redacció
10 de febrer del 2014
Centenars de persones es van reunir per observar les exhibicions de la Fira del Fajol. Foto: Martí Albesa

La Fira del Fajol de Batet de la Serra va tancar aquest cap de setmana el mes de fires a la Garrotxa, després que en les últimes setmanes s'hagin celebrat les del Fesol de Santa Pau i la del Farro de la Vall de Bianya. Durant el diumenge al matí, les persones que es van acostar a Batet van poder gaudir d'exhibicions de dansa, el ball del gegant Batoies i la resta d'elements de la faràndula, a més de demostracions de com cultivar i cuinar el fajol.

Carme Pigem, cultivadora de fajol i arquitecta de l'equip RCR, va ser l'encarregada de fer el pregó de la fira, destinada a donar a conèixer aquest producte autòcton de la Garrotxa, única comarca de Catalunya on es conrea. En la novena edició de la fira, cinc establiments de la comarca també han elaborat plats originals basats en el fajol.

Els veïns del municipi van ser els encarregats de fer diverses demostracions Foto: Martí Albesa

Galeria de fotos de la Fira del Fajol 2014  (Martí Albesa)

Arxivat a