El CPH Olot perd a Roda (4-3) però continua líder

L'equip de Quim López no troba una bona dinàmica en aquest 2014

10 de febrer del 2014

El CPH Olot va perdre aquest cap de setmana a la pista del Roda per un ajustat 4 a 3. Després d'una immillorable primera part de la temporada, sembla que l'any nou no ha portat sort als olotins en aquest 2014, que no han encadenat bons resultats en aquest últim mes de competició. Els visitants haurien pogut treure un bon resultat d'Osona, però al final el Roda va aprofitar millor les ocasions, mentre que l'Olot va perdonar massa.

El partit va començar amb prudència per part dels dos equips i amb poques ocasions, fins que en el minut 12, Eloi va enviar un xut al pal. La reacció posterior, en què va colpejar la porteria amb l'estic, li va costar la targeta blava, fet que el Roda va aproftar per fer l'1 a 0 en superioritat numèrica. A partir d'aquí, l'Olot va començar a manar, però la fortuna no els va somriure. Primer, Pratto no aconseguia anotar un penal, i més tard el mateix Pratto i Mangas van enviar dues pilotes més al pal. Al descans, doncs, continuava l'1 a 0.

Als cinc minuts de la represa, Mangas va anotar l'empat amb un bon xut, però el Roda va aprofitar la desena falta olotina per tornar-se avançar, mentre que Miki no va poder fer el mateix amb la desena rodenca. L'Olot va perdre el domini del partit, i en una nova exclusió, aquest cop de Mangas, el Roda va fer el 3-1. Els visitants no es rendien i Miki va escurçar diferències a falta de sis minuts, però només dos minuts més tard, el Roda colpejava definitivament els olotins amb el 4 a 2.

Tot i que Miki va transformar un penal per fer el 4 a 3, el marcador ja no es va moure. La pressió olotina era constant, i els contraatacs del Roda podien sentenciar el partit, però cap dels dos conjunts va tornar a veure porteria. L'Olot es manté líder, però ara en una classificació cada vegada més ajustada. Entre els olotins i el Lloret, quart classificat, hi ha només quatre punts de diferència.